Pravo upisa imaju

  1. Diplomirani/master psiholozi
  2. Specijalisti psihijatrije
  3. Ljekari na specijalizaciji iz psihijatrije
  4. Studenti master studija psihologije (uslov: položen kurs iz psihopatologije)

Cijena treninga

Cijena jedne godine treninga iznosi 1.600 KM. U cijenu su uračunata sva predavanja, treninzi vještina, grupne supervizije, sati ličnog razvoja, polaganje svih ispita, troškovi prevoza i smještaja za trenere i supervizore, osvježenja tokom predavanja i supervizija, izrada sertifikata o završenim nivoima treninga, itd.

Trajanje treninga

Kompletan trening iz KBT koji rezultira sertifikatom Centra za kognitivno-bihejvioralnu terapiju kojim se potvrđuje da je polaznik zadovoljio trening standarde za primjenu kognitivno-bihejvioralne terapije traje 4. godine. Više informacija o cjelokupnom programu treninga nalazi se ovdje.
Takođe, cjelokupan program četvorogodišnjeg treninga, kao i program prve godine sa rasporedom susreta i temama koje se obrađuju tokom prve godine, možete preuzeti u word dokumentima sa stranice za download.

Mjesto održavanja

Kompletan trening (sva predavanja, treninzi vještina, lični razvoj, supervizije, uključujući i polaganje finalnih ispita za lokalni i međunarodni sertifikat) održava se u Banjoj Luci, na adresi Kralja Petra I Karađorđevića 11. Mapa se nalazi ovdje.

Način prijavljivanja

Uplatiti 100 KM na žiro-račun Centra za kognitivno-bihejvioralnu terapiju 1610450055280046 Raiffeisen Bank (kao svrhu uplate navesti “Trening iz KBT”) i popunjenu prijavu dostaviti najkasnije do 14. septembra 2020. godine e-mailom na office@centarzakbt.org. Izvršena uplata i rano prijavljivanje omogućavaju polazniku rezervisanje mjesta u treningu.

Napomena: u slučaju odustajanja, novac uplaćen za prijavu se ne vraća; u slučaju otkazivanja treninga, novac uplaćen za prijavu biće vraćen.

Način plaćanja preostalog iznosa

Preostali iznos (1.500 KM) uplaćuje se u četiri rate:

  1. iznos prve rate 375 KM uplaćuje se u oktobru 2020. godine
  2. iznos druge rate 375 KM uplaćuje se u decembru 2020. godine
  3. iznos treće rate 375 KM uplaćuje se u februaru 2021. godine
  4. iznos četvrte rate 375 KM uplaćuje se u maju 2021. godine

Napomena: u slučaju odustajanja, uplaćen novac se ne vraća; u slučaju otkazivanja treninga, uplaćen novac biće vraćen.

Mogućnost kreditiranja

Mikrokerditana organizacija “Mikrofin” obezbjeđuje brze kredite prema potrebi klijenata.

Utisci prethodnih generacija

Utiske prethodnih generacija polaznika treninga iz KBT možete pročitati ovdje, kao i na facebook stranici www.facebook.com/pg/centarzakbt/reviews