Treninzi u Centru za KBT u Banja Luci

Centar za KBT periodično organizuje treninge iz ACT i CFT u Banja Luci. Takođe, sredinom oktobra svake godine, CKBT organizuje dvanaestosedmičnu edukaciju iz Saosjećanjem usmjerene terapije prihvatanjem i posvećenošću. Sve potrebne informacije nalaze se na 12 Week Training Course in Compassion Focused ACT.

Ukoliko želite da učestvujete na nekom od narednih treninga u Banja Luci, možete nam poslati mejl na office@centarzakbt.org i dobijaćete obavještenja o terminima narednih treninga.

Ako koristite facebook, obavještenja o ovim i mnogim drugim treninzima možete dobijati preko facebook stranice Centra za KBT.

Supervizija u Centru za KBT ili online

Individualnu superviziju možete zakazati nakon završenog bazičnog nivoa ACT i/ili CFT, slanjem email-a na office@centarzakbt.org, a informacije o priključivanju online grupnoj superviziji iz ACT možete pronaći ovdje.

Organizujte trening iz ACT i CFT u svom okruženju

Ukoliko želite da organizujete trening iz ACT i/ili CFT u svom okruženju javite nam se na office@centarzakbt.org.

Postanite i dio međunarodne i regionalne zajednice koja okuplja profesionalce zainteresovane za kontekstualnu bihejvioralnu nauku (pod čije okrilje spada i ACT, CFT i mnoge druge terapije trećeg talasa) i učlanite se u regionalni ogranak Udruženja za kontekstualnu bihejvioralnu nauku (Association for Contextual Behavioral Science, ACBS). Zvanična stranica ACBS ogranka za zapadni balkan je http://contextualpsychology.org/western_balkans.