Treninzi u Centru za KBT u Banja Luci

Centar za KBT je u saradnji sa brojnim organizacijama iz bivše Jugoslavije 2011. godine do danas sproveo više od 45 treninga iz trećeg talasa kognitivno-bihejvioralne terapije i edukovao više od 500 profesionalaca u brojnim gradovima bivše Jugoslavije. Treninzi Centra za KBT iz ACT i CFT održani su više puta u Banja Luci, Sarajevu, Novom Sadu, Beogradu, Zagrebu, Splitu, Ljubljani. 

Takođe je u Banja Luci sredinom oktobra svake godine do početka epidemije COVID-19 organizovana dvanaestosedmični trening iz Saosjećanjem usmjerene terapije prihvatanjem i posvećenošću (CfACT), a od početka epidemije COVID-19 se treninzi i supervizije održavaju o obliku Jesenjeg online inteziva

Ukoliko želite da učestvujete na nekom od narednih treninga u Banja Luci, možete nam poslati mejl na centarzakbt@gmail.com i dobijaćete obavještenja o terminima narednih treninga.

Ako koristite facebook, obavještenja o ovim i mnogim drugim treninzima možete dobijati preko facebook stranice Centra za KBT ili instagram profila centarzakbt.

Supervizija u Centru za KBT ili online

Individualnu superviziju možete zakazati nakon završenog bazičnog nivoa ACT i/ili CFT, slanjem email-a na centarzakbt@gmail.com, a informacije o priključivanju online grupnoj superviziji iz ACT možete pronaći ovdje.